Кріплення Quick Fist Rubber Tie Down Belt 11075 (mount + hook)

Надійні кріплення від американського виробника. Оригінальний продукт.

  • Модель:
    QF-Belt-blister
  • Пакування:
    Без пакування, поштучно
  • Базова одиниця:
    1 шт
  • Діаметр хвату:
    до 1300 мм
  • Робоче навантаження:
    до 900 кг
  • Призначення:
    Фіксація каністр, контейнерів, бочок та інших габаритних предметів різноманітної форми
Вартість: 1 300 грн.

Виробництво в США, місто Nashville. 
Гумові кріплення Quick Fist виготовляються за запатентованою формулою суміші гум. Унікальність матеріалу гарантує надійність та довговічність експлуатації виробів. Мають максимальну стійкість до температурних перепадів, несприйнятливі до негативного впливу ультрафіолету, олій та інших подразників зовнішнього середовища. 
Якість продукту дозволяє з упевненістю рекомендувати для використання у найскладніших умовах офф-роуду, туризму та просто гаража. Можливості застосування безмежні.

Ремінь Rubber Tie Down Belt допоможе надійно зафіксувати великогабаритні предмети всередині приміщення, в автомобілі, зовні, в кузові.

Універсальність забезпечить наявність перехідників-подовжувачів, кріпильних гаків і майданчиків. Перемичка використовується для з'єднань між собою декількох ременів, чим забезпечується безмежний, в розумних рамках, діаметр захоплення.

Комплект:
Ремінь: 2 шт.
Перемичка-подовжувач: 1 шт.
Монтажні площадки: 4 шт.
Монтажні гаки: 4 шт.
Розривне навантаження: 900 кг.
Розміри ременя: 965 х 38 х 6 мм.

Теги: Кріплення Quick Fist Rubber Tie Down Belt 11075, стропи Quick Fist Rubber Tie Down Belt 11075, ремінь гумовий Quick Fist Rubber Tie Down Belt 11075,