Кріплення Quick Fist Go Between 80010

Надійні кріплення від американського виробника. Оригінальний продукт.

  • Модель:
    QF-GoBetween
  • Пакування:
    Без пакування, поштучно
  • Базова одиниця:
    1 шт
  • Діаметр хвату:
    від 44 до 63 мм
  • Монтажні розміри:
    25 х 95 мм
  • Робоче навантаження:
    23 кг
  • Призначення:
    Фіксація «хай джек»(hi jack), труби, тонкі балони та інші підходящі предмети
Вартість: 506 грн.

Виробництво в США, місто Nashville. 
Гумові кріплення Quick Fist виготовляються за запатентованою формулою суміші гум. Унікальність матеріалу гарантує надійність та довговічність експлуатації виробів. Мають максимальну стійкість до температурних перепадів, несприйнятливі до негативного впливу ультрафіолету, олій та інших подразників зовнішнього середовища. 
Якість продукту дозволяє з упевненістю рекомендувати для використання у найскладніших умовах офф-роуду, туризму та просто гаража. Можливості застосування безмежні.

Кріплення Go Between універсальна середина в лінійці Quick Fist. Найбільш часто застосовується для фіксації рейкового домкрата хай джек (hi jack) і інших предметів і інструментів відповідних діаметрів. Діапазон хвату 44 до 63 мм. Доволі силові, два отвори для монтажу.
Кріпляться на гвинти, саморізи.

Характеристики:
Рабоче навантаження: 23 кг на одне кріплення.

Розмір монтажної поверхні: 25 х 95 мм.
Кріпильний отвір: 7 мм.

Універсальне кріплення Quick fist
Універсальне кріплення Quick fist
Автоексперти заявляють, що сьогодні приблизно 90% власників автомобілів використовують своїх залізних коней не лише для пересування, а й перевезення різноманітних речей. І щоразу виникає проблема, як надійно та зручно їх закріпити. Ось тут якнайкраще..

Теги: кріплення для домкрата хай джек Quick Fist Go Between 80010, кріплення Quick Fist Go Between 80010, гумове кріплення Quick Fist Go Between 80010, гумове кріплення, гумовий хомут, резинове кріплення Quick Fist, кріплення для hi jack Quick Fist Go Between 80010, кріплення для AR, кріплення для зброї