Кріплення Quick Fist Micro 30030

Надійні кріплення від американського виробника. Оригінальний продукт.

  • Модель:
    QF-Micro
  • Пакування:
    Без пакування, поштучно
  • Базова одиниця:
    1 шт
  • Діаметр хвату:
    від 13 до 22 мм
  • Монтажні розміри:
    28 х 35 мм
  • Робоче навантаження:
    6 кг
  • Призначення:
    Маркер, тонкий ліхтар, викрутка, трубка
Вартість: 102 грн.

Виробництво в США, місто Nashville. 
Гумові кріплення Quick Fist виготовляються за запатентованою формулою суміші гум. Унікальність матеріалу гарантує надійність та довговічність експлуатації виробів. Мають максимальну стійкість до температурних перепадів, несприйнятливі до негативного впливу ультрафіолету, олій та інших подразників зовнішнього середовища. 
Якість продукту дозволяє з упевненістю рекомендувати для використання у найскладніших умовах офф-роуду, туризму та просто гаража. Можливості застосування безмежні.

Кріплення Micro це найменші в лінійці Quick Fist.

Сфера застосування: можливість фіксації предметів діаметром 13 - 22 мм. Відмінно підійде для тонких ліхтарів, викруток, маркерів, вудок, проводів, дрібного інструменту і запчастин.
Кріпляться на гвинти, саморізи, клей, стяжки, двостороннім скотчем.

Характеристики:
Робоче навантаження: 6 кг на одне кріплення, 12 кг при фіксації на пару кріплень.
Розмір монтажної площі: 28 х 35 мм.
Кріпильний отвір: 4 мм.

Універсальне кріплення Quick fist
Універсальне кріплення Quick fist
Автоексперти заявляють, що сьогодні приблизно 90% власників автомобілів використовують своїх залізних коней не лише для пересування, а й перевезення різноманітних речей. І щоразу виникає проблема, як надійно та зручно їх закріпити. Ось тут якнайкраще..

Теги: кріплення для фіксації маркерів викруток, кріплення Quick Fist Micro 30030, гумовий хомут Quick Fist Micro 30030, гумове кріплення Quick Fist Micro 30030, кріплення дрібного інструменту Quick Fist Micro 30030, кріплення інструментів в авто машину Quick Fist, резинове кріплення хомут Quick Fist Quick Fist Micro 30030